Personeel werven supermarkt

Supermarkt personeel

Hoe vind ik die echt supermarkt medewerker?

Zoek ze online

Ben je op zoek naar geschikte medewerkers voor in jouw supermarkt, maar weet je niet waar je moet beginnen met zoeken?

Heb je er al eens aan gedacht om gebruik te gaan maken van social media kanalen! Tegenwoordig wordt er door zoveel mensen gebruik gemaakt van social media, dat het voor ondernemers de ideale omgeving is om personeel te zoeken. Potentiële werknemers oriënteren zich online naar werkgevers en banen voordat zij de stap durven zetten om te gaan solliciteren. Ben je nu benieuwd hoe jij social media kan inzetten voor het werven van personeel? Lees dan vooral verder.

De juiste positionering

Via social media kun jij je positioneren als de leuke en gezellige werkgever die je bent! Door gebruik te maken van verschillende kanalen kun je jouw gewenste doelgroep bereiken. Vooraf moet je wel in kaart hebben gebracht waar jouw doelgroep zich bevindt en waar zij het meest actief zijn, dan kun je hierop in spelen. Kies er voor om een paar kanalen te gaan gebruiken en zorg dat je deze goed onderhoudt, post regelmatig en niet alleen werk gerelateerd. Een goed onderhouden social media kanaal is ontzettend aantrekkelijk voor potentiële werknemers.
personeel-werven-supermarkt
personeel-werven-supermarkt-2

Maak het aantrekkelijk

Je kunt je visueel en creatief heel sterk positioneren via sociale kanalen door leuke en vernieuwende content te delen. Gebruik leuke foto’s van collega’s of maak videobeelden om te laten zien hoe het er aan toe gaat op de werkvloer. Maak gebruik van hashtags om jouw gewenste doelgroep te bereiken. Het fijne aan social media gebruik is dat potentiële werknemers direct in contact met jouw onderneming kunnen komen en zo de interactie aan kunnen gaan. Maak vacatures aantrekkelijk door gebruik te maken van creatieve vacaturetitels, maar maak het niet cliché. Wees origineel!
Referenties

Waarom kiezen mensen voor ons?

Ben je benieuwd naar hoe social media kan bijdragen aan het invullen van de vacatures voor jouw supermarkt? Twijfel vooral niet en neem contact met ons op!

Stef Lindeman

Leadgeneratie Specialist
Door jarenlange ervaring hebben wij een goede kijk op het genereren van leads voor vacatures. Ik streef ernaar om op een efficiënte manier jouw ultieme kandidaat voor de gevraagde functie te vinden!

Of neem contact op via dit formulier!

Maak een afspraak

Wij helpen je graag verder.