Personeel werven detailhandel

Personeel voor de detailhandel

Werf jouw personeel voor de detailhandel.

Vind ze online

Het vullen van vacatures in de detailhandel is moeilijk, want hoe vind je nou de juiste werknemers voor jouw winkel?

Als ondernemer in de detailhandel weet je hoe moeilijk het is om die ene geschikte vakkracht te vinden. Heb je wel eens gedacht aan het gebruik maken van social media bij het vullen van vacatures? Uit onderzoek is gebleken dat werknemers online getriggerd willen worden, en dat ze online research doen voordat ze gaan solliciteren.

De juiste presentatie

Doormiddel van social media kanalen kun je laten zien wat voor een leuke werkgever jij bent en dat je super leuke medewerkers hebt. Je kunt foto’s plaatsen van de medewerkers en van de winkel, maar ook video’s maken en gebruiken. Zoo geef je potentiële werknemers een inzicht in hoe het is op bij jou te komen werken. Vooraf moet je wel duidelijk hebben wie jouw doelgroep is en waar zij het meest actief zijn. Zo kun je ook bepalen op welke social media kanalen je aan de slag gaat. Het is van belang dat je je social media kanalen goed onderhoudt en regelmatig blijft posten. Een goed onderhouden social media pagina is heel erg uitnodigend voor potentiële werknemers.
vacatures-vullen-met-social-media
personeel-werven-detailhandel-2

Gebruik creativiteit

Het is wel ontzettend belangrijk om creatief te zijn! Zonder creativiteit val je weg in de massa van vacatures en dat wil je niet. Gebruik bijvoorbeeld creatieve vacaturetitels om het aantrekkelijk te maken. Gebruik niet je social media alleen voor vacatures, maar zorg dat jouw brand identity naar voren komt doormiddel van foto’s en video’s. Je kunt via social media veel makkelijker informatie verschaffen over je bedrijf en potentiële kandidaten kunnen de interactie aangaan met jouw bedrijf.
Referenties

Waarom kiezen mensen voor ons?

Contact opnemen

Ben je benieuwd naar hoe social media kan bijdragen aan het invullen van de vacatures voor jouw detailhandel? Twijfel vooral niet en neem contact met ons op!

Ben je nu benieuwd geworden naar hoe jij het beste je vacatures kunt vullen voor de detailhandel met gebruik van social media? Twijfel niet en neem contact met ons op!

Stef Lindeman

Leadgeneratie Specialist
Door jarenlange ervaring hebben wij een goede kijk op het genereren van leads voor vacatures. Ik streef ernaar om op een efficiënte manier jouw ultieme kandidaat voor de gevraagde functie te vinden!

Of neem contact op via dit formulier!

Maak een afspraak

Wij helpen je graag verder.